Thermage Sistemlerinden Farkı Nedir?

Thermage’nin diğer anti-aging sistemlerden farkı nedir?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Diğer bazı prosedürlerin aksine, Thermage ameliyatsız, enjeksiyonsuz ve iyileşme süresi olmayan bir sistemdir. Thermage bütün cilt tiplerinde uygulanabilir. Lazer sistemleri ve diğer radyofrekans prosedürleri cildin yüzeyine etki ederler fakat, Thermage kadar derinlemesine bir işlem yapılmaz. Thermage cildin en iç katmanlarına ısı vererek, vücudun doğal olarak cilt yenileme sürecini canlandırır, var olan kollajenin sıkılaşmasına ve yeniden kollajen oluşumunu sağlar. Bu da pürüzsüz, sıkı bir cilde ve daha genç bir görünümle sonuçlanır. Thermage, kollajen yenilemeye etkisi en yüksek olan sistemlerden biridir.

Thermage uygulamasının diğer yüz germe sistemelerinden farkı nedir?tek seans olduğu dogrumu?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Radyo frekans teknolojisinin kullanıldığı Thermage uygulaması, cildin altı katmanlarındaki dokularda yenileyici ve sıkılaştırıcı bir etki yaratmaktadır. Cerrahi müdahale gerektirmeyen Thermage, FDA onaylı güvenilir bir sistemdir. Bu uygulamanın diğer cihazlardan en önemli farkı ise tek seanslık bir işlem olmasıdır.
Ayrıca seanstan hemen sonra tedavi etki etmeye başlamakta ve ciltte daha sıkı bir görünüm fark edilmektedir. Uygulama sonrası kişi günlük yaşamına hemen geri dönebilir.

Doktorunuza Sorun




    MEDYADA BİZ

    @drbuketyildirim

    BİZİ TAKİP EDİN

    İLETİŞİM

    Açık Olduğumuz Saatler

    9:00am - 19:00pm
    Cumartesi: 16:00pm Pazar: Kapalı

    Adres: Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Next Level Loft Ofis No:4 Kat: 14 Çankaya/Ankara

    Telefon: +90 312 285 75 08

    GSM: +90 532 300 58 25

    WhatsApp: +90 530 282 23 65

    E-Mail: [email protected]

    Sidebar