Scarlet S Cilt Yenileme

Çok hassas ve aynı zamanda kızarmaya, pul pul dökülmeye çok müsait ciltler için Scarlet S cilt yenilemesi alternatifi olarak değerlendirilebilir mi? cildimde sadece matlık yok aynı zamanda gözenekler, sivilce lekeleri, kızarıklık, vs de var. bir yenilenmesi lazım ve ben biraz sabırsızım. yardımcı olur musunuz?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Scarlet S bütün cilt tipleri için uygun bir tekniktir. Hali hazırda cildiniz kızarmaya müsait olduğu için bazı kombine tedavilerle Scarlet S yaptırabilirsiniz. Hydrafacial bunlardan bir tanesidir. Hydrafacial ile desteklenen Scarlet S uygulaması cildinizde uygulamadan kaynaklı oluşabilecek kızarıkların ve aşırı hassasiyetin hafif atlatılmasına yardımcı olacaktır. Hem de cildiniz hem arınmış hem de cilt altından aşlayan bir yenilenme sürecine girebilecektir. Scarlet ciltteki ton farklılıkları, akne izleri (sivilceye bağlı çukurların dolması), yara izleri, lekeler, ince kırışıklıkların tedavisi, cildin genç ve dolgun görünüm alması, çene konturunun belirginleşmesi, gıdı toparlama, genişlemiş gözenek tedavisi, yüz telenjiektazilerin tedavisi, Stria (çatlak) tedavisi, Hiperhidroz tedavisi, vücut sıkılaştırma, kol sarkmalarının giderilmesi gibi birçok alanda kullanabilirsiniz.

Scarlet S cilt yenileme yaptırmak nasıl bir işlem benim sorunlarım büyümüş gözenekler, sivilce izleri, bazı kırmızı lekeler. Sizce bnlarıda geçirir mi?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Scarlet-S, ciltteki ton farklılığı, leke, yara, akne izlerinin ve ince kırışıklıkların giderilmesi, çene konturunun belirginleşmesi, gıdı toparlama, cildin genç ve dolgun görünüm alması, genişlemiş gözeneklerin tedavisini mümkün kılar. Tek bir seansta dahi ciltteki değişimi gözlemek mümkündür. Minimum ağrı hissedilen bir uygulamadır. Tedavinin 30 dakika öncesinde uygulanan bir lokal anestezik krem ile hasta işleme hazırlanır. Scarlet S kadın-erkek tüm yaş gruplarına ve tüm cilt tiplerine yaz-kış uygulanabilir. Sistemde düşük fraksiyonel radyofrekans enerjisi kullanıldığı için yara ya da yanık oluşturmuyor. Uygulama sonrasında 2 saat süren hafif bir kızarıklık oluşsa da, sosyal yaşama hızlıca geri dönebilirsiniz. Cilt için güneş koruyucu kullanılması ve iyice nemlendirilmesini öneriyoruz. Gerçek nano proteinler ve aminoasitler içeren Somon DNA’sı cildin üzerine uygulanmış mikro travmalardan içeri nüfuz ederek uygulamayı destekler. Scarlet-S seanslarınızı destekleyici kombinasyonlarla birleştirmek cildinizde daha etkili sonuçlar oluşturabilmektedir. 3,5 mm’ye kadar cilt derinliğine inebilen ve geçtiği bölgenin tamamında da aynı termal etkiyi yaratan Fraksiyonel Mikro iğneler bu bölgede kontrollü hasar oluşturarak kolajen liflerini uyarırlar. Tamamen doğal bir yenilenme, toparlanma ve sıkılaşma etkisi süratle farkedilir.

Scarlet S cilt yenileme ile cildimdeki lekeler gider mi benim yanaklarımda kulaklarıma yakın yerlerde sivilce lekelerim var eskisi gibi beyaz olmasını istiyorum. Bu scarlet s ile mümkün mü?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Scarlet S fraksiyonel mikro iğneli radyofrekans yöntemi, ameliyatsız yüz germe ve cilt yenileme etkisi yaratabilmeyi hedefliyor. 0,5-3,5 mm ‘ye kadar cilt derinliğine inebilen ve geçtiği bölgenin tamamına radyofrekans enerjisi verebilen bu sistem cildin tüm katlarını etkilediğinden epidermis ve dermisteki problemleri aynı anda tedavi edebilme imkanı sunar. Bu sayede cilt yüzeyindeki lekelerin görünümünde iyileşme sağlanabilir.

Iyi günler dilerim Buket hocam… bu zamana kadar pek bir estetik işlemi yaptırmadım. Cilt peelingi ve temizliği dışında diyelim. Yaş da ilerleyince doğrusu biraz rahatsız olmaya başladım ve bazı arayışlara girdim. Scarlet S çıktı karşıma, geri dönüşleri de olumlu gibi geldi. Scarlet S cilt yenilemede iyi midir?Tavsiye edermisiniz?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Ciltte azalan kolajen dokusu özellikle yüz ve boyun cildinde sarkmalara, ince kırışıklıklarda, boyun çizgilerinin giderilmesinde Scarlet S tedavisinden faydalanmak mümkün. Scarlet yüz uygulaması fraksiyonel radyofrekans yöntemiyle, mikro iğnelerle cildin altına verilen ısı sayesinde kontrollü hasar oluşturularak kollajen lifleri uyarılmasıdır. Böylece ince ve hafif kırışıklıklarda pozitif sonuçlar elde edebilmek mümkün olabilmekte. Bu işlem, benzer şekilde lifting etkisi de kazandırarak cilde daha canlı bir görünüm verebiliyor. İşlemden sonra cilt kalitesinde artış gözlemlediklerini söyleyen pek çok hastam mevcut. Nihai sonuç yaklaşık 3-4 hafta sonra fark edilmektedir.

Hocam gelecek Cmt günü için Scarlet S cilt yenileme için randevu almak istiyorum. Açıkçası tamamen tavsiye usulu karar verdim çok fazla bir bilgim de yok. Acaba bu işlemle ilgili biraz bilgi verebilrimisiniz?Teşekkür edereim.

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Scarlet S son zamanların en popüler sistemlerinden biri. Mikro iğneli radyo frekans uygulamasıdır. En basit ifadesiyle etkisini şöyle anlatabilmek mümkün: Mikro iğnelerin ciltte yarattığı tahribat, cildin kendi doğal onarım mekanizmasını devreye sokuyor. Aynı anda cilt altında da kolajen doku uyarılarak bağ dokuların sıkılaşması sağlanıyor, böylece cilt toparlanıyor. Scarlet S genelde üç haftada bir defa, toplam üç ya da dört seans yeterli olabilmektedir. Cildin kolajen üretmesi adına belli bir süre geçmesi gerektiğinden optimum sonucu almak için yaklaşık dört ay geçmesi gerekiyor.

Doktorunuza Sorun




    MEDYADA BİZ

    @drbuketyildirim

    BİZİ TAKİP EDİN

    İLETİŞİM

    Açık Olduğumuz Saatler

    9:00am - 19:00pm
    Cumartesi: 16:00pm Pazar: Kapalı

    Adres: Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Next Level Loft Ofis No:4 Kat: 14 Çankaya/Ankara

    Telefon: +90 312 285 75 08

    GSM: +90 532 300 58 25

    WhatsApp: +90 530 282 23 65

    E-Mail: [email protected]

    Sidebar