Thermage Cpt Yüz Germe

Yüzde kırışıklıkları ve hafif sarkmaları olan 46 yaşındaki birisinin gergin bir yüze kavuşması için Thermage yüz germe yaptırması çözüm olur mu? Bilgi verebilir misiniz?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Thermage CPT yaygın olarak tüm yüz bölgesine uygulanırken, göz çevresindeki ince çizgilerin görünümünü hafifletmek ve şişlikleri azaltmakta da pozitif sonuçlar verebiliyor. Sistemi diğer anti-aging teknolojilerden ayıran bir diğer özellik ise sadece tek bir seans uygulanması. Tek bir seansla cilt altına kontrollü bir şekilde verilen radyo frekans enerjisi, cildin alt tabakasındaki liflerin kolajen moleküllerine ulaşarak bu lifleri kısaltıp gerginleştiriyor, dokulardaki sarkmaları toparlıyor. Tedavinin etkileri birkaç hafta sonra ortaya çıkmaya başlar ve artarak devam eder. Sistemin önemli avantajı ise uygulama sonrasında hemen sosyal yaşantınıza geri dönülebilmesidir. Çünkü uygulama süreci cildin alt tabakasında gerçekleştiği için cildin yüzeyinde herhangi bir tahribata neden olmuyor. İşlem sırasında oluşan hafif kızarıklık da tedaviden birkaç saat sonra tamamen yok oluyor.

Doktor hanım merhaba sizin verdiğiniz bilgiler çok kıymetli. Öncelikle teşekkürler. Benim sorum cildimde hafif sarkmalar var. Yani hacmini biraz kaybetmiş ama çok da değil. Thermage cpt yüz germe yapıldığını biliyorum ama benim için de uygun olurmu?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Ameliyatsız yüz germe tedavileri arasında ilk sıralarda tercih edilen Thermage CPT, radyofrekans enerjisinden yararlanır. Radyofrekans enerjisini, yüz, gıdı, karın, kol, üst bacak ve kalçada gevşeklik ve sarkmaların giderilmesi amacıyla kullanılır. İşlemden sonra %15-20 oranında bir iyileşme ve sıkılaşma oluşması amaçlanır. Bu yönüyle, hızlı etki eden ameliyatsız yüz germe uygulamaları arasında olduğunu vurgulayabiliriz. Thermage yüz uygulaması ameliyat ya da iğne olmadan, yüzde doğal, genç bir görünüm yaratır cildin sıkılaşmasına ve pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. Tedavi kısa sürede sonuçlarını göstermeye başlar ve etkinliği artarak altı aya kadar devam eder. İyileşme süresi neredeyse yok denecek kadar az uygulamadan hemen sonra günlük yaşamınıza dönebilirsiniz. Lazerlerin aksine Thermage® yüz uygulamaları her cilt türünde ve renginde etkilidir. Yıl boyunca uygulanabilir. Thermage uygulamasından sonra, lazer işlemlerinde olduğu gibi güneşten korunmanıza gerek yoktur. Thermage işlemini yazın ya da size uygun olan herhangi zaman için planlayabilirsiniz.

Hocam selamlar thermage cpt yüz germeden kimler faydalanabilir nasıl bir şikayete gerekli oluyor ve faydalı oluyor diye bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler.

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Thermage tüm cilt tiplerinde 4 mevsim uygulanabilen tek seanslık bir tedavidir. İyileşme için bir zaman gerektirmemesi onu diğer cilt gençleştirme prosedürlerine göre avantajlı kılmaktadır. FDA onaylı bir sistemdir. Cildindeki elastikiyet kaybıyla savaşmak, daha sıkı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyen herkes bu tedaviden faydalanabilir.

Merhaba 35 yaşındayım,thermage ile yaptıracagım yüz germe işleminde etkilerini ne zamann görebilirim?iyileşme sürece gerektirirmi?yüzde gerçekten bir fark görülüyormu?daha sıkı olurmu?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Ameliyatsız yüz germe uygulaması olarak tanımlanan Thermage teknolojisi, radyo frekans dalgalarının kullanıldığı bir anti aging uygulamasıdır. Tedavi, kolajen yapımını artırmakta ve kolajen liflerinin sıkılaşmasını sağlamaktadır. Günlük yaşantıyı etkilemeyen, tek seanslık bu tedaviden sonra cilt daha gergin, genç ve pürüssüz görünmektedir. Etkisini hemen gösteren işlemden sonra da kolajen üretimi 5-6 ay boyunca devam etmektedir. İşlem tekrarı gerektirmeyen bu uygulamada kalıcılık süresi 18-24 ay arasında değişmektedir. Tedavi sonrası ciltte oluşan hafif kızarıklık veya şişlik, bir kaç saat içerinde geçmektedir.

Hocam,yüz germe etkisi yapan thermage cpt uygulaması hakkkında bilgi alabilirmiym?Yaşım 36 ve yüzümde gevşeklikler var. Özellikle yanak ve yanak altları benim canımı çok sıkıyor. Ameliyat olacak kadar da değiller. Bilgi için teşekürler.

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

30’lu yaşlarda başlayan ve zamanla azalan yüz bölgesindeki elastikiyet kaybı kırışıklıkların, ince çizgilerin ve sarkmaların oluşmasına neden olmaktadır. Bıçak altına yatmak istemeyen fakat daha genç ve sıkı yüz hatlarına sahip olmak isteyen kişiler için geliştirilen Thermage FDA onaylı, güvenilir bir sistemdir. Her cilt tipine uygulanabilen Thermage CPT, derinin alt katmanlarındaki kollajen liflerinin gerginleşmesini ve cildin daha genç görünmesini sağlamaktadır. Tedavinin sonuçları uygulamadan hemen sonra başlayarak etkisini bir-iki yıl boyunca korumaktadır.

Doktorunuza Sorun




    MEDYADA BİZ

    @drbuketyildirim

    BİZİ TAKİP EDİN

    İLETİŞİM

    Açık Olduğumuz Saatler

    9:00am - 19:00pm
    Cumartesi: 16:00pm Pazar: Kapalı

    Adres: Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Next Level Loft Ofis No:4 Kat: 14 Çankaya/Ankara

    Telefon: +90 312 285 75 08

    GSM: +90 532 300 58 25

    WhatsApp: +90 530 282 23 65

    E-Mail: [email protected]

    Sidebar