RevLite Lazerden Sonra Nelere Dikkat Edilmelidir

Revlite lazer uygulamasının ardından nelere dikkat edilmelidir?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

İşlemden sonra, uygulama yapılan bölge hassaslaşacağı için bölgeyi temiz tutmak ve tahriş edebilecek uygulamalardan kaçınmak önemlidir. Kese yapmak, güneşlenmek, ağır egzersizler önerilmez. İşlem sonrasında dikkat edilmesi gereken en önemli şey yüksek koruma faktörlü bir güneş koruyucu kullanmaktır.

Revlite lazerin biraz cildi tahriş ettiği söyleniyor. Cildin derisini yakma gibi etkileri olurmu ? zaten kışın yaptıracağım özellikle cildimdeki lekelerden iyice arınmak istiyorum. Fakat revlite lazerden sonra nelere dikkat edilmelidir bu tarz sorunlar olmaması için?

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Q Switch Nd:YAG RevLite Lazer adı verilen bu teknoloji sayesinde cilde iletilen lazer enerjisi sadece sorunlu bölge üzerinde çalışarak etrafındaki dokulara zarar vermeden lekeler tedavi edilebilmektedir.. RevLite lazer, güneşten zarar görmüş, leke ve/veya akne problemi olan, canlılığını kaybetmiş ciltlerde en çok tercih edilen sistemlerden birisidir. Konforlu bir tedavi olanağı sunar. RevLite, cilt yüzeyine zarar vermeden etki etmek üzere tasarlanmış bir sistemdir. İşlem sonrasında ciltte kızarıklık ve bir miktar ödem olabilir ve bu yan etkiler birkaç saat içinde geçer. İşlemden sonra güneşten korunmaya azami önem göstermeniz gerekmektedir.

Revlite lazer yaptırdım 2 gün önce. Hiç bir şekilde güneş olmasa da dışarı çıkmıyorum. Hafif kızarıklık var. Yüzüme güneş koruyucu sürüyorum. Revlite lazerden sonra nelere dikkat edilmelidir başka? Doktorum sadece güneş koruması dedi.

Dr. Buket Yıldırım cevapladı

Revlite, konforlu bir tedavi olanağı sunar. RevLite, cilt yüzeyine zarar vermeden etki etmek üzere tasarlanmış bir sistemdir. İşlem sonrasında ciltte kızarıklık ve bir miktar ödem olabilir ve bu yan etkiler birkaç saat içinde geçer. Aslında Revlite lazer diğer lazer sistemlerine göre daha konforludur, daha az ağrı hissedilir, Bir çok cilt tipi için de uygundur, her mevsim uygulanabilir (güneşe maruz kalınması ile ilgili bir kısıtlaması yoktur).

Doktorunuza Sorun




    MEDYADA BİZ

    @drbuketyildirim

    BİZİ TAKİP EDİN

    İLETİŞİM

    Açık Olduğumuz Saatler

    9:00am - 19:00pm
    Cumartesi: 16:00pm Pazar: Kapalı

    Adres: Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Next Level Loft Ofis No:4 Kat: 14 Çankaya/Ankara

    Telefon: +90 312 285 75 08

    GSM: +90 532 300 58 25

    WhatsApp: +90 530 282 23 65

    E-Mail: [email protected]

    Sidebar