Red Touch

Red Touch: İlk Hedef Kolajen

Red Touch sisteminin en önemli özelliği yeni bir dalga boyu ile optimum kolajen stimulasyonunu hedeflemesi. Sistemde kullanılan dalga boyu sadece kolajen liflerine etki eder. Red Touch teknolojisi 675 nm dolga boyunu kullanan ve yalnızca kolajen liflerini uyarmak üzerine tasarlanmış olan ilk ve tek sistemdir.

Zürih Üniversitesi’nde İsviçreli bilim insanları tarafından yaratılan Red Touch teknolojisi, kolajen liflerini etkin bir şekilde uyaran belli dalga boyları olduğunun keşfedilmesi üzerine geliştirildi. Bu keşfe göre kolajen lifleri tüm spektrumda sadece birkaç dalga boyuna tepki veriyordu ve 675 nm dalga boyunun kolajen üretim hızını özellikle arttırdığı ortaya kondu. Cilt gençleştirme teknolojilerinin temel amacının kolajen stimulasyonu olduğu düşünülecek olursa, Red Touch’ın bu amaca yönelik en etkili dalga boyunu kullandığı klinik çalışmalarla da gösterilmiştir.

Red Touch’ı diğer anti-aging lazer teknolojilerinden farklı kılan nedir?

Şu anda anti-aging endüstrisinde olan tüm sistemler çok işlevli bir yaklaşıma sahiptir. Bu sistemler cilt gençleştirmede etkili olsa da bunu spesifik olmayan dalga boylarıyla gerçekleştirmektedirler. Cilt gençleştirmede amaç kolajen liflerini uyarmaktır, Red Touch’ı diğer sistemlerden ayıran en önemli özellik kolajen liflerini uyarmada en etkili dalga boyunu kullanmasıdır. Red Touch bu dalga boyunu kullanan ilk ve tek teknolojidir. Tedavi öncesinde ve sonrasında yapılan cilt biyopsisi de bu etkiyi doğruluyor.

Diğer sistemlere göre Red Touc’ın avantajları neler?

  • Kolajene karşı aşırı seçicilik. Başka hiçbir cihazda bulunmayan bir dalga boyu. Tüm cilt tipleri için uygun. Kısıtlama bulunmuyor.
  • Sosyal yaşam kısıtlaması yoktur.
  • Ağrısıdır bir prosedürdür.
  • Seans sırasında hastanın konforunu arttırmak için noninvaziv, önceden soğutulmuş temas içi safir başlık.
  • Mevsimsel sınırlama yok; yılda 365 gün tedavi mümkün.
  • 2 ile 3 seansta daha hızlı sonuçlar.

Kaç seans yapılmalıdır?

Protokol, kişiye özel değişmektedir ve genellikle 2-3 seans uygulanmaktadır.

Seans süresi nedir?

Seans uygulanan işleme bağlı olarak 20-30 dakika sürer.

Sonuç ne kadar süre kalıcıdır?

Her 6 ayda bir yapılan yenileme seansı sayesinde sonuçlar 12 ay devam edebilir.

Endikasyonları nelerdir, hangi amaçlarla uygulanabilir?

Cilt gençleştirme, Akne izleri, Skar izleri, Cilt yenileme ve kolajen artışı temel endikasyonlardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir